Nega obraza

Nega obraza5

NEGA OBRAZA

KLASIČNA NEGA

POSEBNA NEGA

DODATKI K NEGI

NEGA OBRAZA

Nega obraza5

Obdarujte svojo kožo z nekaj ljubezni.

KLASIČNA NEGA

NEGA OBRAZA ZA MOŠKE IN ŽENSKE

Klasična nega obraza je primerna za vsakega, ki si želi, da se njihova koža na obrazu nahrani, postane bolj elastična in napeta ter odpornejša na zunanje vplive.
Klasična nega obraza koži povrne zdrav im mladosten naravni sijaj.
Primerna je tudi za moške.

POSEBNA NEGA

SPECIALNA NEGA

Pri specijalni negi se opravi diamantni piling in ultrazvok.

Posebej jo priporočamo pri negi:
• starajoče se kože (hiperpigmentacije, drobne gubice, starostne pege);
• utrujene in izsušene kože;
• od sonca poškodovane kože;
• mastne kože z razširjenimi porami;
• kože, nagnjene k aknam;
• trdovratni hiperpigmentaciji kože – melasma (cloasma);
• različnih vrstah brazgotin.

VZDRŽEVALNA NEGA PO IPL

DODATKI K NEGI

DIAMANTNI PILING

Diamantni piling ali mikrodermoabrazija predstavlja enostavno in hitro pot do bolj zdrave in mladostnejše kože. Po odstranitvi mrtvih kožnih celic se spodaj razkrije mehkejša, bolj zdrava koža,brez stranskih učinkov.
Sama terapija sproži stimulacijo fibroblastov (kolagen in elastin) in pospeši rast novih celic v bazalni (globji) plasti povrhnjice-epidermisa. Po terapiji mikrodermoabrazije postane povrhnjica gladka in dovzetna za sprejem aktivnih substanc.
 Rezultat je sveža, sijoča in gladka koža. Najpogosteje se izvaja diamantni piling obraza, vratu in dekolteja.
Diamantni piling ali mikrodermoabrazija je prava izbira za odstranjevanje različnih nepravilnosti na koži kot so poškodbe zaradi pretiranega izpostavljanja soncu, brazgotine po aknah, povečane pore in nečistoče (ogrci) ter pigmentne spremembe. Nežne in plitke gube se zmanjšajo. S terapijo preprečimo prezgodnje procese staranja in izboljšamo videz kože.
Dermoabrazija je postopen proces. Za uspešno terapijo je izvedemo od 4 do 12 tretmajev, odvisno od stanja kože in ciljev terapije. Posamezni obiski posega naj bodo ločeni od 7 do 10 dni. Premori med tretmaji, ki so daljši od 14 dni, lahko vplivajo na uspešnost terapije.

ULTRAZVOK

Ultrazvok deluje po principu ultrazvočnega valovanja, ki ima v telesu različne učinke. Ker je primeren za vse tipe kože in za skoraj vse težave, je najpogosteje uporabljen aparat v kozmetiki.
S tem tretmajem odstranjujemo odmrle celice, uničimo bakterije, zmanjšamo nastajanje sebuma ter stimuliramo kolagen in elastin. Hkrati je tretma tudi terapija za kožo, saj z njim zdravimo podkožje ter dovajamo serume za določeno problematiko oziroma stanje kože. Terapija je popolnoma neboleča, varna in brez rdečice.

Učinki ultrazvoka
  • Mehanični – kar ima za posledico makro masažo, ki privede do raztezanja tkiva.
  • Toplotni – zaradi trenja med molekulami pride do tvorbe toplote.
  • Biološki – pospeši regeneracijo kože, povzroči raztezanje vezivnega tkiva, izboljša prekrvavitev, poveča prodornost preparatov globoko v podkožje, mišična sprostitev.

IPL TERAPIJA

IPL je tehnologija z intenzivno pulzirajočo svetlobo, ki je sestavljena iz več žarkov z različnimi valovnimi dolžinami. Z reakcijo na melanin se pulzirajoča svetloba spremeni v toploto, ki učinkovito uniči mešiček dlake. Tehnologija je primerna za odstranjevanje dlačic na telesu. Rast dlačic z uničenim mešičkom se ustavi. Epilacija (trajno odstranjevanje dlačic) z IPL  je neboleč v celoti varen in, kar je daleč najlepše, postopek, ki prinaša trajne rezultate. Tehnologija deluje tako, da s pomočjo svetlobnih žarkov in energije teh žarkov trajno uničimo celotno strukturo posamezne dlake. Pri tem je ključnega pomena to, da so uničene tudi tiste celice, iz katerih rastejo dlake.

OBLIKOVANJE IN BARVANJE OBRVI