vitality-kontakt


Vitality, Karim Vinčec s.p.

Pristaniška ulica 2
6000 Koper-Capodistria

 

T: 05 62 73 111
M: 031 851 242

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


DELOVNI ČAS:

 

Ponedeljek:      na terenu

Torek:          14:00 - 20:00

Sreda:         09:00 - 15:00

Četrtek:       09:00 - 15:00

Petek:         09:00 - 15:00

Sobota:        po dogovoru

 

Nega telesa

glava1


Program masaže:
- klasična masaža
- anticelulitna masaža
- protibolečinska masaže
- program za nego obraza


Masaža sprošča celotno telo in blagodejno 

vpliva na počutje telesa in uma. 

Klasična masaža je masaža celega telesa, kjer gre za sistematično obliko dotikanja, ki vzbuja ugodje in izboljšuje zdravje, saj praktično zajema vsa tkiva. Klasična masaža telesa ne vpliva samo na izboljšanje toka krvi, ampak posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Učinki masaže so telesne in duševne narave. Z masažo izboljšujemo splošno počutje, vplivamo na kožo (odstranitev površinskih, mrtvih slojev in lusk, kakor tudi izločkov znojnih in lojnih žlez), skeletne mišice (odstranitev mišičnih zatrdlin), krvni obtok (znižanje utripa in krvnega pritiska), sklepe in obsklepne mišice (ohranja prožne in gibljive), podkožno maščobno tkivo, živčni sistem in na duševno počutje. Zajema masažne tehnike gladenja, gnetenja, udarjanja, tresenja in vtiranja. Klasična masaža je v Evropi zelo priljubljena, saj odpravlja bolečine, svetujemo pa jo predvsem zaradi njenega sproščujočega učinka.

Anticelulitna masaža je masaža za odvajanje toksinov iz telesa. Zaradi slabe prekrvavitve, počasnega metabolizma, predolgega sedenja ali stanja, se upočasni limfni sistem in nastaja celulitna koža. Masažo uporabljamo pri celulitisu (pomarančni koži) neelastični-ohlapni koži, pri strijah, limfnih blokadah.

Protibolečinska masaža je usmerjena na del/e telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost ali druge funkcijske motnje. Ugodno vpliva tudi na kožo, mišice, prekrvavitev in presnovo. Priporočljiva je jo po napornih fizičnih in psihičnih dejavnostih. Z masažo bolečine omilimo ali jih celo preprečimo. Ta masaža poleg stresa odpravlja tudi bolečine v ledvenem, prsnem in vratnem delu hrbtenice.

© 2017 Vitality, Karim Vinčec s.p.
Pristaniška ulica 2 , 6000 Koper-Capodistria


Izdelava spletnih strani: mandu.si